#LocuințePentruMedici

Susținem împreună medicii din prima linie. Contribuie cu Milluu la minimizarea impactului crizei COVID19.

Punem la dispoziția personalului medical și auxiliar, apartamente și garsoniere în apropierea spitalelor. Dorim să-i ajutăm să fie mai aproape de spitalul unde lucrează, dar să îi și protejeze pe cei dragi.

Perioada pentru care vom acoperi chiria este de pâna la 3 luni, cu posibilitatea de prelungire.

Ești medic?

Intră în legătură cu Milluu pentru a-ți fi distribuit un apartament în apropierea spitalului unde lucrezi.

Dacă vrei, ne poți solicita un apartament în care te poți muta cu un alt coleg/colegă. Îți vom găsi un apartament în cel mai scurt timp, în care te vei putea muta.

Trimite cerere
Ești proprietar?

Poți face diferența! Închiriază prin Milluu apartamentul tău unui medic din prima linie.

Căutăm apartamente în apropierea spitalelor mari din București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Brașov și Constanța. Pentru a ajuta în campanie, te încurajăm să-l listezi la preț redus sau chiar cu chirie 0 pentru a ajuta medicii din linia întâi.

Instalează Milluu și listează apartamentul tău, cu precizarea #LocuințePentruMedici în descriere. În scurt timp vei fi contactat de un membru al echipei noastre pentru următorii pași.

Vrei să ajuți?

Doar împreună putem sprijini medicii și personalul sanitar care depun eforturi în tratarea și combaterea pandemiei cauzate de COVID-19.

Scrie-ne și contribuie și tu la acoperirea chiriei pentru medicii din prima linie.


Contactează-ne Situația socială în care ne aflăm nu trebuie să ne oprească din a face bine și de a ne implica. Noi, la Milluu, vrem să ne putem expertiza și serviciile la dispoziția medicilor, care lucrează în spitalele din primele linii, dar și a asistenților medicali sau personalului auxiliar, care fac neîncetat eforturi. Ajută și tu să avem #LocuintePentruMedici
Florin Stoian CEO Milluu

Descarcă aplicația